بریان

اولین چیزی که در ارتباط با این غذا بایستی خدمتتون عرض کنم درباره ی نام این غذاست. نام این غذا بریان و به لهجه ی خود ما اصفهانی ها بریون می باشد. اما متاسفانه برخی از هم میهنان محترم غیر اصفهانی به اشتباه به آن بریانی می گویند

مواد لازم :
-  گوشت سر دست و دنده 1 کیلوگرم
-  پیاز درشت 1 عدد
-  دارچین به مقدار لازم
-  زعفران به مقدار لازم
-  نعناع خشک شده مقداری
-  نمک و زردچوبه به مقدار لازم
-  فلفل به مقدار لازم
-  خلال بادام مقداری برای تزیین


طرز تهيه:
آب را روی حرارت جوش آورده، گوشت را خرد کرده و درون آن می ریزیم. پیاز ، نمک و زردچوبه را اضافه کرده پس از جوش آمدن به مدت 30 دقیقه می پزیم . پس از نیم پز شدن گوشت را از آب جدا کرده و دو دور به همراه نعناع چرخ می کنیم. گوشت را همراه با یکی دو قاشق آب آن خوب مخلوط می کنیم (با دست مخلوط شود)
نمک و مزه آن را امتحان می کنیم، وقتی خوب و آماده بود قالب های بریان را روی حرارت کمی داغ کرده و مقدار یک قاشق از روغن روی آبگوشت را گرفته و ته قالب می ریزیم .
سپس رویش دارچین،زعفران و فلفل می پاشیم و یک لقمه از گوشت بریان را قرار داده با دست رویش را صاف می کنیم و چند لحظه روی حرارت قرار می دهیم .سپس روی نان آماده شده بر می گردانیم . سطح روی بریان را با خلال بادام آغشته به زعفران تزیین می کنیم.
و بعد هم نوش جان ...

 

All rights reserved
Designed by: Hamid Reza Varshabi

Search